Kleding

De gemeente Rotterdam biedt verschillende ondersteunende regelingen aan inwoners die moeten leven van een minima budget. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende bij ons bekende regelingen voor kleding.

Stichting Kledingbank Rotterdam

De kledingbank geeft goede, nog bruikbare kleding door aan mensen die daarvoor zelf niet meer het geld hebben. De Stichting Kledingbank werkt met doorverwijzers. Deze organisaties en instanties leggen contact tussen klant en Kledingbank. De klant kan een doorverwijzing telefonisch een afspraak maken met de Kledingbank. Iedereen die daarvoor echt in aanmerking komt, kan 2 keer per jaar een bezoek brengen aan de Kledingbank en kleding komen uitzoeken. Het gaat om 3 sets kleding voor zowel volwassen als kinderen. Het tonen van een schriftelijke doorverwijzing en legitimatie is voldoende.

http://www.kledingbank-rotterdam.nl/

Kinderkledingbeurs

Een overzicht van alle kinderkledingbeurzen in Nederland.

http://www.kinderkledingbeurs.nl/

Marie en Olief

Een groot en gezellig tweedehands dames-en kinderkledingmagazijn tussen Barendrecht en Ridderkerk. De collectie bestaat niet alleen uit kleding, maar ook mooie tassen, hoeden, schoenen en sjaals. De winkel is 2 keer per jaar voor een periode van 3 maanden open.

http://marieolief.nl/

Diverse kringloopwinkels

Hier vindt u een overzicht van diverse kringloopwinkels in de regio Rotterdam.