Welkom bij Ornithos Bewind

Welkom bij Ornithos Bewind. Hier vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze diensten en over bewindvoering in het algemeen.

Waarom is beschermingsbewind soms nodig?

Soms is het voor een bepaalde periode, of zelfs voor altijd, niet mogelijk om zelf uw financiën te regelen. Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals ziekte, het hebben van een verstandelijke of psychische beperking of het hebben van problematische schulden. Om deze redenen kan het noodzakelijk zijn om beschermingsbewind aan te vragen bij de kantonrechter.

Wie zijn wij? 

Wij zijn een kleinschalige organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van financiële hulpverlening. Dat houdt in dat wij als organisatie waarde hechten aan de tevredenheid van klanten en oog hebben voor de mensen en hun wensen. Goede communicatie en een transparante werkwijze zijn voor ons zeer belangrijk. Bereikbaarheid, een snelle terugkoppeling op vragen en inzage die klanten hebben in hun eigen gegevens staan bij ons daarom hoog in het vaandel. Bekijk hier de samenstelling van ons team.

Wat doen wij voor u?

Als uw bewindvoerder zetten wij ons in om uw financiële situatie en administratie zo snel mogelijk op orde te brengen. Het is onze taak om zorg te dragen voor uw vermogen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste inkomen ontvangt. Van dat inkomen moeten alle vaste lasten worden betaald, zoals huur, energie, water en een ziektekostenverzekering.

Wat biedt Ornithos Bewind nog meer?

Wij hebben zeer ruime ervaring als het aankomt op financieel beheer en ondersteuning. Daarnaast werken wij samen met diverse verzekeraars, waardoor wij u altijd kunnen aanmelden voor de meest uiteenlopende verzekeringen. Denkt u hierbij aan:

  • WA verzekering
  • Inboedelverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Zorgverzekering

Naast de nodige verzekeringen kunnen wij via tussenpersonen ook voorzien in:

  • Telecom pakketten
  • Elektra

Is er een wachtlijst bij Ornithos Bewind?

Momenteel is er geen wachtlijst. Indien u zich aanmeld, kunnen wij u op korte termijn van dienst zijn.

Naast Ornithos Bewind hebben wij ook Ornithos Dienstverlening. Wilt u meer informatie over inkomensbeheer, voorlichting en presentaties met betrekking tot budgetbeheer, klik dan hier.

Voor ons privacy beleid klik hier.